Teeeees!Ja men t-shirtar då, det blir alla också glada av! Denna heter Pheonix!

//Femi// 

Mössa BRONX!Denna mössa har det tunga namnet Bronx och självklart heter då färgen "Apple"!

//Femi//

Det rullar på!

Jag är ledsen att behöva säga det men mitt liv är nog tråkigare än någonsin & så ointressant det kan bli just nu, men jag trycker lite lätt på tagenterna här ändå, det regnar ändå ute!
Eller nu ljög jag lite.... men ändå, det blir snart mycket skojigare!
Jenny kommer hit i helgen och ska rida häst! Just det ja jag är även hästtjej, tur att man kan va många grejjer här i världen. snel hest!

Men hej hopp snart blir det inget mer med det, det megatråkiga livet!
För om ens inte två veckor är jag på Bali och en månad senare säger det swooosch så är jag i St.Anton med SNÖ under fötterna, HECK YEAH!

 
Jenny tog för övrigt inte med sin solen till Västra Götaland, antar att den hoppade ur resväskan någon annan stanns. Tur att man kan åka longboard inne när vädret inte tillåter!

Peace / (tråkiga) Johanna

Mössor!


Denna serie finns i 4 olika färger, serien heter Timor.

//Femi//

Markträning.

Har hittat en ny leksak som man bara måste ha.Jag och Jessica landade säkert i Göteborg idag, blev ett kärt återseende kusiner emellan, så vi har haft en myskväll som även innehöll lite markträning. Malins nya herre verkar ha allt man behöver och kanske lite till.
Vem vill inte träna balansen på denna? Hur kul som helst.Surf's up även i Göteborg.

Sweet /Jenny

San Diego (Grey)


San Diego finns även i den fantastiska färgen GRÅ!

//Femi//

A WALK TO REMEMBERKan man annat än älska hösten?
jag och världens bästa Malin var på promenad förra veckan då alla dagar såg ut som denna, man mår så bra i själen när de är sånt här väder. Vi hittade en bandvagn som vi var tvugna att kolla lite närmare på, den vill jag köra! jag har fått nån slags dröm om att jag vill provköra alla sorts fordon, ända sen sommarlovet efter nian då en ångvält stod parkerad på gångstigen intill vårat område har jag velat köra en sån, kan de ha varit då allt började? Vi gick vidare till Sandviken, den "vackra" sandstranden i Gällivare för att njuta av den fina utsikten mot Dundret som förhoppningsvis snart är täckt med snö.Så här borde hösten alltid vara!

Nu packar jag väskan för imorgon bär de av mot Göteborg.

Löööv /Jen

Happy Sunday!

Jag älskar söndagar! En jävla söndagsfantast är jag! Det är många som undrar hur detta är sig möjligt men jag vet att jag inte är helt ute och cyklar!

För varje söndag är dagen innan det är ny vecka. Ny vecka med nya tag! En hel vecka med massa nya dagar!

Eftersom det nästan dumpade ner snöblandat regn här i Trollhättan i fredags har jag ägnat lite tid åt att sticka mössor en vacker söndag som denna.
Lillebror har haft släktkalas idag så det har trillat ner en och annan tårtbit i min lilla mage som snart spricker! Men O´H vad gott det var!


Jag hoppas jag har fått er att gilla söndagar lite mer nu! sov gott, nya tag imorgon världen!

Peace / Johanna

Taho!


Denna pjäs heter Taho!

//Femi//

Vi hatar regn!

Ärligt talat, vart har solen tagit vägen? Jag och Malolo hatar regn mest av allt i hela världen! Kan det inte komma snö direkt istället?Tillägnad Marielle där borta i paradiset, Malolo viftar hej med svansen!

Peace // Johanna

Stickers + pins!Men ALLA blir ju glada av stickers och pins!

//Femi//

Sixten blixten


Sixten bilxtenKära läsare jag vill presentera Sixten blixten min kära vän här i Umeå, vi rullar runt här på gatorna, känner vinden i håret, det är frihet det! Jag pluggar idrottslärare och nu de första 10 veckorna har vi rätt mkt hopp o lek i plugget; brännboll, klättra klättervägg, paddla, fotboll, orientering..livet som student är rätt shysst ibland..jag ser framemot en fin höst här i stan, men jag måste erkänna att jag saknar lite fjälluft nu när alla härliga höstfärger börjar komma, men det gäller att leva i nuet så funkar det mesta!
Vi rullar vidare..

Have fun in the sun m8s!

/Emilia :)

MAJSKOLVAR OCH PLUTANDE KVINNOLAPPAR

Ska borja att namna att det i Asien inte ar det lattaste att hitta fungerande internet...  Och det far inte heller att fa prickar pa vokalerna men hoppas ni farstar min text i allafall. Livet ar underbart nar man ar i paradiset! Har nu tagit mig igenom Kambodja, Vietnamn och ar for tillfallet pa en paradis o Railay som ligger i sodra Thailand!
Helt vita strander, ingen trafik och en man som gar pa stranden med en grill pa ett ok dar han grillar majskolvar! Nar dom e fardig grillade satter han smar och salt pa! SMASKENS! Tror jag ska sno med mig iden till Sverige och ga pa stranden i Sandviken och forsoka kranga majskolvar! Vad tror ni om det? Men far nog hoppas pa battre vader an i somras...
Om 3 dagar flygs jag vidare till Bali och surf! Fan vad jag langtar! Da ska jag hosta upp lite bilder! ( kameran blev stulen i Vietnamn sa har inga bilder for tillfallet)
Detta ar lycka i livet!
Veckans reflektion... Varfor ser tjejer sa roliga ut nar dom ska posa i bikini pa stranden framfor en kamera? Mycket plutande med lappar, indragna magar och mycket slangmed blott har! Sjukt skoj att studera! Kvinnofolket ar ett roligt och intresant folkslag!
Stora Pussar sandes till Sverige som attakerar er alla just nu!

Boone!


Detta är Boone huvtröjan, nu tycker nu säkert att det bara är en massa huvtröjor men håll till godo finns alla typer av plagg.

//Femi//

Då var de andra bullar..


Tänkte bara fresta er lite, sjukt goda blev dem. Fick till och med MVG från vissa
och de är redan slut. Som pappa säger, "Allt som innehåller blåbär är nyttigt"

Inte så tokigt va?

/Jenny

Ohio!Uhuuu kolla in tröjan Ohio från höstens kollektion, MEGA!

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0