Femi femi femi

Anna
 
 
Ibland tar man bara på sig det man vill och så bli det f av sex plagg som ör Femi. Oops. Undrar om jag är hemligt kär i märket? Igår var en ny skoldan, vi fick börja lära oss om Cellbiologi, idag ska vi köra igång med anatomi. Längtar. Jag är uppe tidigt för att börja läsa vår kurslitteratur - "Rörelseapparatens anatomi". Duktig kicka!

Hur har ni det där ute?
 
Fortfarande inte frisk, jag har sagt till mig själv att vänta tills imorgon. Mår jag inte bättre måsta jag skjuta upp träninge ytterligare :( Jag som vill köra järnet på Holistic..
 
Love

CrossFit Holistic Luleå

Anna
 
Här kommer lite bilder från veckans prova på-pass på CrossFit Holistic Luleå. Boxen jag ska träna på! Jag hann med tre pass, skulle egentligen vara med idag också men dragit på mig en förkylning med halsont och febertoppar. Har kurerat mig hela dagen och hoppas vara tillbaka på banan om max två dagar.
 
 
HELL YEAH!
På första passet träffar jag Elistabeth Hedman (till höger om mig), kul att få pressa lite marklyft med en Lulekamrat.
 
Klasskompisen Sara (står precis bakom mig) hängde med, hon är starkare än mig och det pressar mig ännu hårdare under passen. Vi ska pumpa gärnet i Boxen!
 
Är det fler i stan som är sugna på CrossFit rekommenderar jag verkligen att prova på ett pass här. De har gratis prova på-pass onsdagar 19-20 och söndag 15-16. Lets go!

Hej hej!
 

Inhandlat styrka

Anna
 
Äntligen köpt in mitt favvo-protein från Holistic. Det är helt utan tillsatset och sötningsmedel. Choklad är godast. Köpte in en kokosolja också. Får se hur den smakar.
 
Keep on fighting!
Imorgon är det träningsdax på Crossfit Holistic igen (passande namn när jag just promotat proteinet, hahah) igen. Om ni vill se bilderna från passen så gå in på http://www.crossfitholistic.se/bilder/ under "Våra hjältar" finns jag :)
 
Tja!

Surflooooooooove

Anna
 
Här kommer lite surflooooove till alla skönisar där ute!
 
För två år sedan var jag i Marocco med min kära vän Ebba, vi bodde på La Points surfcamp och hade riktigt gött i en vecka. Kolla in videon nedanför, den är från samma camp ;)
 
Love  

Surfing in Ericeira Portugal with Lapoint surf camp from www.lapointcamps.com on Vimeo.

Studenten här!

Anna
 
 
Glad tjej!
 
Love

Norrlänning på nytt igen

Anna
Då var man på plats. I Luleå redo för plugg. Imorgon smäller det. Samling i aulan 08.55, då är det no turning back. Inte för att jag har funderat på att ångra mig. Nej nej. Nu kör vi säger jag.
 
Här bor jag nu..
 
..hos Johan och Ija, världsbästa som tar hand om mig som en familjemedlem. Mat, säng och tak över huvudet. De bor en bit utanför stan, med mycket natur utanför. Idag var det -9 och riktigt krispigt ute. Tokvackert. Jag passade på att bekanta mig med de Norrländska vindarna medan de var ute på en skidtur, tog en runda på isen. Jesus vad fint! 
 
Kolla själva!
 
Efter det for jag in till CrossFit Holistic. Luleås nyöppnade box. Ser ut så här:
 
Hade svårt att hitta dit. Cirkuleraade runt i industriområdet i säkert en kvart innan jag såg en tjej som såg sportig ut som jag kunde fråga om vägen. Då var jag precis utanför haha. De hade inte satt upp ngn skylt. Kanske inte hunnit då de öppnade i förrgår. Men en grym WOD blev det iaf!
 
Slog rekord i marklyft i 100 % (dock aldrig testat hur mycket jag pallar) - 60 kg. Det är mer är som om jag lyfte mig själv och lite till haha. Nice. Testade även dubble under för första ggn, satte typ 4 i rad. Men när det var dags för WOD:en tog det för lång tid att missa så jag körde singelhopp. 
 
WOD:
Klarade hela på 5.44. Var andra bäst!
 
Rätt gött ändå!
Jag vet klockan är inte ens tio, men jag ska snart sova för det. Stor dag imorgon ju! 
 
Däääääåååååå :)
 
Love love alla gladingar

Min idol

Anna
  
 
Så jävla grym! Nu börjar mitt arbete. Jag ska, tillsammans med er som vill hänga på, satsa allt på CrossFit. Målet är att bli så stark, snabb och explosivsom möjligt. Den enda jag tävlar mot är mig själv. Är du game?
 
Peace out

Känner mig lite ufo

Anna
 
 
Ikväll flyttar jag till Norrland. Back to the roots. Lite märkligt känns det ändå. Letar lägenhet som en yr ekorre. Kanske fått napp nu. Ska ringa idag och se om vi kan styra ett möte imorgon. Imorgon när jag är Norrlänning igen. 
 
Peace out!

Sälen baby

Anna
 
 
Nu har jag snart varit i Sälen i en vecka. Snö snö snö snö. Och massa mys. Har åkt bräda i Stöten en dag med brollan och nästa i Lindvallen. Gav oss fan på att ta oss över berget från Högis "Det är inte så jobbigt" sa Mårten. Nej, visst inte. Fy farao. Med bräda är det jobbigt. På vägen hem fick vi en-bens-pusha oss i tre km. Hah! Han skulle bara åka bräda själva, den där Älsklingsmårten, så han fick känna på krampen som infinner sig i benen. Huvva! Men vi kom fram till slut. Han åka förbi en gammal arbetskamrat på Snögubben, ta en kaffe, åka lite i parken (lite läskigt) och surfa ner backe efter backe. Nice.
 
När vi var i Stöten fick jag köra scooter. Wroom wroom. Hehe!
 
Vi kom hem. Åt spagetti med köttfärssås med Mårten. Per fick en runstur på hotellet medan jag bokade resa till Luleå och sedan avslutade vi med bastuland på Experium. Möjs!
 
Här är lite bilder från min visit :)
 
 
Älskar kiwi!
 
 
That's is that's all!

Beauty in strenght

Anna
 
 
Jag älskar det här klippet. Tjejer som tränar hårt och har sjukt snygga kroppar just för att de tränar hårt. De vill inte vara smala. De vill vara vältränade. Det är crossfit för mig. En tävling som får dig att bli vältränad och stark. Mål och hårt jobb. 
 
En träningsform jag tror på. Kanske du också gör det om du vågar prova.
 
Love

Dundret.

Jenny
 
Förra helgen på Dundret. 
Drog med kusin Kalle för lite offpist och mitt i skogen hittade vi Ida.
Idag flyger jag till Stockholm och imorgon bär det av mot Kanada!
Peppad tjej!
puss
 

Uppe i snön igen

Anna
 
Nu börjar det, på allvar, kännas i magen. Jag ska börja plugga. Flyttade från Halmstad igår. Flög upp till Sälen med 20 kg övervikt (oops, 450 spänn fattigare) för attr mysa sönder mig med Mårten i en veckan innan jag åker till min nya hemstad - Luleå. 
 
Så här har jag det just nu. Inte så pjåkigt. Sälen är fint. Men Mårten är finare. 
 
Får se om vi tar brädan på en runda i veckan. Hade varit nice. 
 
 
Innan: frulle. Nu: internet och sen: träna. Ikväll: bio?
 
Love Anna
 

Grönt i Alperna

Johanna

Vart tog snön vägen?? Sitter här hemma, dricker varm schoko med tassarna på elementet. Ingen rolig syn att kolla på gröna berg! Nu ber vi till snögudarna att det dumpar rejält!

Imorgon ska jag ge mig ut över bergen på skidor, kan bli en upplevelse man aldrig glömmer!

Peace// Johanna

Finaste presenten från Equador

Anna

Hej. Äntligen kom Mårten hem efter tre veckors äventyrande med sin familj i Sydamerika. Han har varit på Galapagos och sett allt fantastiskt there is. Inte alls avis när man själv bara legat hemma - sjuk - i Halmstad under julen. Pfft. Aja. Det börjar ordna upp sig med min hosta nu iaf. Jag har börjat träna ju. Dock trodde jag att jag skulle trilla av spinningcykeln idag. Var så j*vla jobbigt! Svimfärdig en timme efteråt. Kanske gick för hårt ut efter tre veckors uppehåll. Aja.

Jag fick hur som helst en tokfin sjal från Mårten. Alpaca är det gjord av. Finaste ullen från Lamadjur. Helt fantastiskt fin. Älskar färgen. Och den är mjuk som en barnrumpa. Aaa. Asnice.

Nu är det bedtime!

Love
 

chill i grill

Anna
At home. bara chillar. fixar med min nya dator och säkerhetskopierar telefonen och sånt tjafs. helt rätt en söndag som denna. hoppaa ni mår bra där ute! så här såg mitt nyår ut ;)
Puss puss

Igår.

Jenny

Middag med fina familjen. Sillröra på toast, älgskav med mos och blåbär med glass. Grymt gott. Vin. Wiskey. Vatten. Prat, nån snapsvisa, dansfight och minnen från förr. Jag hade kjol och bästa Rhythm linnet.
Hoppas eran helg vart fin!
Puss

God Jul & Gott Nytt Ar!

Johanna

Hej allesammans! Man skulle ju kunna tro att jag har försvunit fran Världen, men det har jag inte! :)
Dygnet skulle dock behöva dubbelt sa manga timmar just nuför hej vad det gar!

Jul & Nyar har hunnit susa förbi i all världens fart!
Livet här borta i St.Anton har mestadels bestatt av akning, jobb & galej.
Sömn har inte hunnits med senaste tva veckorna eftersom massa fina vänner har valdgästat oss!
Priset till ära blev Influensa, bra start pa aret, haha!
 
 
Fina bergen, tröttnar aldrig pa utsikten här!
Vi tog Franklin pa Turné & sladde oss upp för bergsvägarna till Lech en solig dag.
Mycket mysigt & bra jibb!
 
 
Sen helt plötsligt blev det nyar & kameran for i backen i all världens fart
när Adam drog en volt bakom baren sa alla bilder har försvunnit, hej vad det gick!
 
 
 
Nu ska jag hoppa ner i sängen igen & bli friskare än friskast! Vi hörs snart! Puss & Kram!
 
Peace// Johanna
 

Gott Nytt År!

Jenny

Gott Nytt År på er!
Hoppas champagnen smakade och att ni hade en fin kväll! Jag jobbar fm i veckan och bäddade ner mig före tolvslaget. Fick iaf ha klänning några timmar och äta god middag med några fina vänner. Food hangover som Alex sa efter våran Thanksgiving middag i Byron Bay. Precis så känns det!

Tack 2012 du var grym!

Började det nya året med godisfrukost. Nu väntar jag på att grävservice ska fixa grävmaskinen jag kör vid så vi kan börja producera.

Två veckor till sen har jag SEMESTER!
Kanada snart ses vi. Gissa om jag är peppad!?

Puss o kram Jenny

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0