Soool!

Jenny

Så himla fina dagar här i Gälkatown. Raggar runt med bubblan och hänger ut med dem finaste pärlorna!
Hoppas ni har en grym sommar!
Puss

3 veckors update!

Haj allesammans!
Jag har inte gjort så mycket de sista veckorna. Har vart jättefint väder ett bra tag nu här i Oslot.
Like Aaalot! 
Hunnit med två snabbvisiter hemma, alltid mysigt. Finns inget bättre än att komma hem, hoppa upp på hästen & galoppera längst ängarna!
 
 
Bada Bada Bada! 
Det är exakt vad vi gör hela dagarna! Ibland är det guld med kvällsjobb :)
 
 
 
Emelie chillaxar i badringen
 
 
Gamear lite.
 
 
------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Ett sista farväl.
 
Japp, nu är det ett minne blott. Gamlingarna har sålt stugan minsann. Jag & smårackarna tog oss en tur för att säga farväl till torpet! Tackar Mormor & Thorfar för alla fina stunder på torpet, alla sommarlovs & vinterlovsdagar som man har spenderat här. Många fina minnen!
 
'''
Full fart mot sjön med rackarungarna
 
Jakob lägger en kanonkula!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gamlingarna & smårackarna.
 
 
 
Puss & Kram// Johanna
 
 
 
 
 
 
 
 

Sssswisch

Anna

En hälsning från mig. Hoppas ni har en skööön söndag!

piiis

BALI

Förlåt för min sjukt dålig uppdateringar men vi har inget internet här och när jag väl har internet så är det så segt att jag knappt kan ladda upp bilder, men äntligen har vi internet igen.
 
Vi åker snowboard hela förmiddagen och sen kommer vi ner till byn där det är varmt så då kan man skatea, sjukt häftigt med så olika klimat! Jag har inte skateat så mycket i park innan men nu ska jag tusan lära mig!
 
Dock är jag lite rädd för att skada mig nu, för jag och Tristan bokade precis en biljett till Bali, vi åker om en vecka och ska vara där i 6 veckor, semester från semestern, fint ska de va!
 
Ska försöka göra massa uppdateringar när jag är där, annars får ni en bildbomb och massa inlägg när jag kommer hem! Här kommer lite bilder från den senaste månaden, yewwww!
 
Hoppas allt är kanoners med er!
 
Ciaooooo
 
 
 

 

Toastmadame.

Jenny
Förra helgen var jag och Robin toastmadame och toastmaster på våran kusin Jonas och hans nyblivna fru Mickaelas bröllop. Såpbubblor i luften efter vigseln.
Barndomsvänner och delvis kvällens bartendrar.
Galet fint med kärlek. Fin fest. Fint folk.
 
Avslutade helgen med midnattsvåfflor våfflor på Dundrets topp med världens bästa Malin och packet.
Saknar henne redan!
Puss
 
 
 
 

Blåsigt värre

Anna


Hälsade på Emma i Henningsvær i veckan. Höll på att blåsa bort! Klättra ena dagen, första ggn för mig, var galet skoj. Hoppas på mer sånt i sommar. Mys i köket, hemmagjord banankaka, te och en liten runda i byn gjorde kvällen finfin.

Tjoo

Surfhelg i Unstad

Anna

Jag och Mattias hade ledig helg och packade campern full med mat, surfbrädor, våldtäkter, sovsäckar och spritkök och körde mot Unstad. Lofotens surfmekka. Ett stort swell skulle komma in på söndag så vi hoppades på bra surf hela helgen. Jag skulle härja i vågorna för första gången på väldigt länge, sist jag surfa var 2010 på Bali, och var faktiskt lite nervös.


Älskar campinglivet!Jag har fightats med vitvattnet. Big time! Blivit helt slutkörd i axlar och rygg och svalt litervis av saltvatten. MEN jag har också tagit några vågor. Jag är långt ifrån duktig men för var dag jag spenderar i vattnet kommer jag ett steg längre, lite starkare, lite säkrare och lite närmare att bli bra. Unstad är fantastiskt vackert. Stoked att bara vara där, campa i en miljö med höga berg och djupt turkost vatten. Majestätiskt.

Looooove

Glad tjej i Lofoten!

Anna
 
 
Nu har jag just anlänt i Kabelvåg. Lika vackert som jag kom ihåg det. Igår var jag ute på en liten tur, fick skjuts till Svlovaer för att fixa skattekort och gick sedan tillbaka. Fick stanna flera gånger för att fota. Inte ens panorama bilder räcker för att beskriva hur vidunderligt fint det är här.
 
Strax utanför Svolvaer
Utanför huset där jag bor
 
Tjejer, när kommer ni och hälsar på mig? Love
 

Turist på hemmaplan..

Jenny
Kuuul helg, träffade en uppstoppad ren på affären. Han fick en puss på mulen. Gått ett varv på Gällivares Sommarmarknad. Köpte grymma armband av fina Anna @melwadesign.
Brumma bubbla till Dundrets topp, på lör tog vi fjällbranten upp så vi verkligen förtjääänade våfflan i Fjällstugan - kvällsfika när det är som bäst.
Hoppas ni mååår!!!
Puss

Sommar & dans

AnnaDet var sol, det var Stockholm, det var kärlek, det var musik och det var fest. Summer burst 2013. Tack!Kärlek

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0