:)

Toppen av Valluga, helt ok utsikt!
Malolo gillar att fika, jag också för all del!

Peace/ Johanna

Offpitz!


YESH nu kan du beställa Femi hos Offpitz!

//Femi Pleasure//

Hurra.

Igår fyllde min kära mamma år. Då måste man ju baka en princess tårta!

Lillebror fixade kladdkakan.

Sweet as /Jenny

Hey Baberiba!

Tro det eller ej men snön är återkallad!


Det snöar alltså i lilla St.Anton igen, och jag är mer än överlycklig, weweweweeeeehooo! 1 hel månad utan snö och nu är den här! Såå övernice!


Ännu en lyckoboost är att mamma är här och hälsar på, åker dock hem imorgon. Blir en roadtrip till Innsbruck för att tippa av henne på flyplatsen och sen ska jag hem och rasta brädan, fystherapi vid lunch och sen jobba hela kvällen lång!Inatt ska jag drömma om allt puder som kommer bli verklighet imorgon. Hoppas ni har snö också!

Peace / Johanna

Så här fint.Var det på Dundret idag. Man blir sjukt peppad när solen skiner och man får åka bräda med några av Gälka Warriors legender. Jibbrunda i pelikanen och häng i fjällstugan. I like.

Nu ska jag på södagsmiddag hos världens bästa mamma.

Sweet /Jenny

Yes.Idag har det äntligen varit lite varmare väder. "Bara" -20 när jag klev upp och Dundret hade öppet första dagen den här veckan. Var nästan varmt på toppen och bitigt när man kom ner. Blev shredd i pelikanen kaffe i fjällstugan oxå testade jag och Tysken den nya family ski cross banan. Det är alltid kul att åka snowboard!
Nu ska jag ta på kalasbyxorna för idag är det kalas gånger två.

Över och ut/ Jenny

Sushi tajmIdag har jag och Malin gjort världens bästa sushi. Den skulle ni allt velat smaka på!
Ni får receptet en annan dag.

over and out/Jenny

Woop woop.

Hoppas ni alla haft en fin alla hjärtans dag!
Själv har jag haft mys kväll med mammsen och två "små" soffhundar som i vanliga fall bor ute.Det var ett tag sen. Jag har haft en förkylning som vägrat ge med sig. Sjukt tråkigt att vara sjuk när det är fin väder och det är toppturer planerade. Men det kommer flera.
Det senaste är att jag fått fast jobb (som jag varit livrädd för sen jag slutade skolan) i Aitik gruvan som truckförare. Känns fint, så nu ska jag äntligen bygga mig ett bo, kanske ett lego slott. Oxå kan jag planera när jag vill ha semester. Det bästa av allt är att jag har ledigveckor.
Idag började min ledigvecka. Så är det -30 grader lite väl kallt om jag får säga det själv.
Vill ha lite varmare så berget är öppet iaf.

Nya femi katalogen för nästa vinter har kommit och jag vill ha allt.

Nu har jag dejt med John Blund.
Sov gott /Jenny

Splitboarding is the answer

Igår var det premiär för min splitboard, det blev en fin topptur uppe på dundret och solen lyste som aldrig förr! Så otroligt härligt att känna pudret under brädan på väg ner, den bara glider ovanpå snön! Sjukt fint och jag är sååå NÖJD med min splitboard. Längtar tills den riktiga våren kommer då kommer jag splitta runt på tur i solskenet every day..nästan!

Think snow // Emilia :)

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0