Baddrakt e grejen for surf tjejen!

Jag ar foralskad!!! Har hittat akta karlek! Har kopt mig en baddrakt! Vilken ljuvlig upfinning detta kladesplagg ar! Den sitter som handen i vanten eller som salen i salskinnet nar man surfar och man behover aldrig oroa sig for att den aker av nar man gor en "duck dive" ! Sen kan man ha den att springa i och kan aven anvandas som en party outfit! Vilket plagg! Rekomenderar alla att kopa en baddrakt! Man som kvinna! Du blir inte besviken!

Livet har pa andra sidan jordklotet ar helt underbart! Har varit pa en del surf aventyr i Medewi, Lombok och Sumbawa men da det ar mer fungerande vagor an internet sa kan jag inte lagga upp nagar bilder... Far kompletera med detta nar jag kommer hem! Sen har man ju haft lyxen att fa glida runt med froken KROOK da hon anlande till paradiset for nagra veckor sedan!

En vecka aterstar av min 3 manaders resa sa nu ska jag fa ut det basta av denna vecka. Har planerat in goda middagar, harliga massager och forhoppningsvis lite grymma vagor! Dax att dra ner till playan och jobba lite pa brannan sa man ar brunare an alla andra under en veckas tid nar man kommer hem! :) Sen sitter man dar med flagnande skin som klias och man liknar mer en flackig Leopard an en lacker pepparkaka!

snö är kul!

JIPPI !! Äntligen har snön kommit hit och dundret har dessutom slängt upp två boxar, så vad kan man gör inte kunde man ju hålla sig borta ! 
Super kul kvälls session !! 
I helgen har de till och med smyg premiär så då ska backarna smekas :P Bara komma och åka och ha kul !!
peace lina

Still Alive!

Hej allihopa!
Jag och Marielle lever fortfarande, tro det eller ej! Och vi sager FORLAT for vi ar sa trakiga som inte ger nagra livstecken, men vi har fullt upp har nere med alla skojsiga grejer!

Bali ar faktiskt inget annat an megatoppen! Mycket sol, varme och hav! Och fest for dem som tal ocksa! ;)

Marielle har gett sig av pa nya aventyr med grabbarna till Sumbawa for att hitta amazinvagor. Sjalv har jag precis kommit tillbaka till Kuta fran paradisoarna pa Gilli dar vi spenderat nagra dagar! Sa nu ar det kott pa surffronten som galler sista veckorna!

Tyvarrans vill sig det inte med nagra bilder, men gor ett nytt forsok snart! & da kommer en skojigare historia ocksa, for bali ar jatteskojigt 110% kompisar!

Peace / Johanna ( & Marielle)

T-shirt!Fresha tees till vintern, denna modell heter Charlotte.

//Femi Pleasure//

Home sweet home.

Jag har haft en underbar Sverige resa.
Fick en rabattkupong som gav två veckors gratis träning på sportlife i Göteborg, har testat massa olika pass och gymmat gärnet så nu är jag jätte stark.
Spenderat alla pengar på garn.
Fått fiiin kvalitetstid med mina nära och kära.

Avslutade med en övernattning i Stockholm där jag blev bjuden på mat hos Mia och Kalle. Vi åkte longbord runt söder och hamnade efter ett hett tips på en blowling bar. Där kunde vi helt enkelt konstaterade att jag inte fått mina bowling skills från farfar som varit svensk mästare en gång i tiden.
Hur coolt är de inte att bowla när bandet spelar bowlingbanan?

Älskar att vara hemma igen. Här har det snöat lite, så snart kan man bygga snögubbar *lääängtar*

Johanna och Marielle update please! eller är du fortfarande lost Johanna?

Sweet dreams!

/Jenny


Surf på Lofoten

Jag tog mig en liten minisemester från plugget i Umeå, drog hem till Gällivare en sväng sen packa jag om väskan och drog ut mot vackra vyer i Norge. Hamnade i surfparadiset Lofoten, det var grymt!! Sjukt fina vyer på Lofoten, havet mot de höga fjällen, allt i ett! Det är som en drömvärld, egentligen borde jag flytta ut dit!


Flakstad, grymma nybörjar vågor!


Förväntansfull inför vågorna som ska skölja över mig!

Det var så sjukt kul att nästa inköp blir en våtdräkt och en surfbräda! 

Nu ska jag ut i solen och fantisera att jag surfa fram, men det får bli med min puch cykel istället, man får helt enkelt ta vad man har..och snart har jag en surfbräda och då tar jag den istället! 

Emilia :)

LOST?

Godmorgon Sverige och hej till resten av varlden vad klockan nu kan tanka sig vara!
Just nu befinner jag mig i Malaysia, och klockan ar redan 10.30 har!

Jag undrar mest av allt i hela varlden vad DU gor Marielle, ett livstecken tack! Hon ska namligen hamta mig pa flyplatsen nar jag nar min lilla slutdestination om 4 timmar. Sen ar familjen aterforenad, eller nja Malolen ar hemma i sverige men hon far snart vara med sa fort vi ger oss av mot snon istallet!

fortsattning foljer, jag kanske vaknar upp i dubai ...

Peace / Johanna

Göteborg, Tjejklubb och världens busigaste kille

Ojoj, det händer massor här i krokarna runt Göteborg. Liseberg är alltid kul, jag och pappa har alltid varit på semester i Göteborg för att åka de senaste attraktionerna. Jag försökte alltid stå på tå när jag var för kort. Den här gången åkte vi Kanonen för första gången, grym var den! 
Har hälsat på hos Johanna och Malolo i Trollhättan, där blev de mest mys, byte av stick kunskaper och hallonpaj på MAX.
På onsdag blev de turistande i Varberg med Tias som jag bott med i Australien. Vi hoppades på fina vågor, men tyvärr var de den mest vindstilla dagen, men fin sommar värme, kanske den sista jag fick.

Vi lämnade Varbergsfästning och drog till Göteborg för en onsdags öl, fin fin kväll blev det.
På torsdag flyttade jag hem till Linda och världens busigaste kille Frank. Det blev mysfredag och på lördag åkte Frank till mormor så vi passade på att vara med på rosabandet24timmar på sportlife exclusive. Vi körde afro power dance och jag har fortfarande träningsvärk. Jag köpte två lotter där och har vunnit två böker och ett startkort till tjejvättern, så nu är de bara att fixa cykeln.
Efter en bastu tog vi oss ut på stan och hamnade lite otippat på en tjejklubb. Jag tyckte mig se några killar där, men hade dock fel *whops* visste inte riktigt vad jag skulle göra när jag blev raggad på, så jag fick en ny kompis och försökte hitta en tjej till henne. Efter en lång dansnatt vandrade jag och Linda tillbaka till sportlife och tog en nattkorv innan vi var redo för sängen. sjukt kul kväll förövrigt!
Idag har jag, Linda, Frank och Ellie som är min guddotter och kusin varit på lek och buslandet. Varför fanns inte sånt när vi var små? massa roliga rutchkanor, studsmattor, bollhav och klätterställningar. När vi kom hem blev de kanelbulls bak då de är kanelbullensdag idag. I natt sover vi gott.

God natt /Jenny

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0