Hallå ellör!

Tjosan trosan! Det är jag som är Jossan!
Fick en liten härlig introduktion av söt Anna i förra inlägget! Sjukt kul att få möjligheten att sprida mina äventyr och upplevelser med Femi! Tacktacktacktack!
 
Så....
 
I November packade jag väskan för att dra och surfa och resa i Australien. Jag började resan i Sydney, planen var att vara i Sydney i några veckor och sedan göra östkusten med pengarna jag sparat....... Så blev det ikke! Jag fastnade i en månad i Bondi där jag köpte mig en surfbräda och började surfa. Tyvärr har jag en hajforbi som inte går att missa och det hjälpte ju inte direkt att haj-larmet gick igång ca 3 gånger i veckan, så surf blev det inte jätte mycket av men min kära longboard används flitigt och partaj var det också varje dag. Snåla och spara? Det fanns inte i mitt lexikon! Efter Bondi flyttade vi in till centrala Sydney, där det blev ännu mera fest och ännu dyrare boende. Sen var man pank, dock SÅ värt det!
 
Jag började förstå att man var tvungen att jobba så jag började söka jobb men var för lat så slutade direkt. Träffade en sjukt skön kille från Wales som jag började resa och hänga mycket med, Tristan. Äntligen en som ville skatea med mig! Så vi ägnade de flesta kvällar med att skatea i alla parker i Sydney. Riktigt fett!
 
Hade fyra helt galna och sjukt häftiga månader i Sydney. Men mycket skate, lite surf, massa fest och träffat tusentals underbara människor!
 
Nu har Tristan stuckit till New Zealand och jag är i Melbourne för att försöka spara ihop lite pengar för att göra östkusten och sedan dra göra en snowboard säsong i New Zealand. ÄR SÅ STOKED FÖR SNÖ!!!! Reser runt med en gigantisk snowboard jacka i väskan som påminner mig om säsongen som är nära hela tiden! POWDER 2 THE PEOPLE!
 
Nu ska jag däcka till några avsnitt av New Girl (genialisk tv-serie)
 
 
Så tack hej och tjenare från mig! Vi hörs snart igen! /Jowsie
 
 
 
 
 
a

En ny Femi Girl!

 Hej, jag vill introducera Josefin, en skön lirare och vår nya Femi Girl. En brädgalen Halmstadtjej som just nu är på andra sidag jorden och lever loppan, Australien. Följ med på hennes äventyr genom surf, skejt, party och snowboard.
 
 
Josefin Alvtegen
Ålder: 20 bast
Bor: För tillfället i Melbourne, St Kilda
Gör: Jag lever min dröm. Reser, träffar underbara människor och bara njuter av att man kan leva såhär!
Drömmer om: Hmm jag har alldeles för många drömmar, mitt liv är för tillfället en dröm men jag ser sjukt fram emot min snowboard säsong i New Zealand om några månader! 
Jag älskar: Jag älskar glada människor och jag älskar att resa!
Några kloka ord om Femi Pleasure: Femi är ett fett najs märke med exakt den stil jag gillar och fler människor bör klä sig som femi! Varför krångla runt i tajta ocoola kläder när man kan vandra runt i bekväma och framförallt asballa kläder?
 
Tjo bre!
/Anna

Sommaren I miss U

Anna
 
 
Somma
ren
Snart är den här. Tiden bara springer iväg som vanligt. Skolan håller på till 1-2 veckor in i juni, sen ska jag hem till kära Västkusten. Träffa farmor, mamma och pappa och alla snygga männsikor jag känner. Jaaa! Sommaren i Halmstad är underbar, för er som inte provat borde ni göra det.
 
Ha en fantastisk onsdag pepps!
Kärlek till er

Skön kille, skönt pepp

Anna
 
Ibland ska man inte tänka för mycket och bara släppa loss. Här är en skön dude som vet hur!
 
 
 
Tjo!

Woop Woop!

Hej tjejer!

Jag är ju sämst i världen. Har inte haft internet pa hela säsongen, far väl skylla pa det!

Här har vi det hur bra som helst iallafall! En hel del snö, lite till behöver vi, och det verkar som önskningar gar i uppfyllelse!

Här har vi precis kommit ner fran ett grymt puderak. POW POW I LOVe IT!

Peace// Johanna

Nyttiga energibollar

Anna
Jag slängde ihop ett egenkomponerat recept, gluten, laktos och sockerfritt (efter paleo). Utgick från ett recept jag hitta på näten men gjorde min egen variant. Blev asaballagott.
 
Check it out!
 
PALEO BALLS
1/3 dl kakao
1,5 dl urkärnade dadlar
2 dl varifria frön (jag tig sesan-, lin- och solrosfrön)
1,5 dl valfria nötter (här blev det para- och valnötter)
0,5 dl kokosflarn
0,5 dl torkad frukt (russin och tranbär, men går bra med vad som)
3 msk kokosolja
1 dl kakaosmör
2 msk starkt kaffe
 
Kokos att rulla i
 
Släng alla ingredienser i en matberedare och kör på full fräs. När det blandats till en fin massa är det bara att rulla bollar i önskad storlek och rulla dem i kokos. In i kylen i ca 15 min. Sen var det klart att njuta!
Passar bra som både snack till kaffet, en snabb energikick innan träning eller mellanmål. Men akta er, de tär förbannat goda.
 
Hoppas det smakar!
Jenny hur har du det i Kanada? Saknar en uppdatering!
/Anna

Pumpa rumpa i Stockholm

Anna
 
 
 
 
På besök i storstaden med Mårten, så vi sneaka in på ett pass på Reebok CrossFit Nordic på Odenplan. Svettas svettas och träna träna. Efteråt åt vi tre rättersmiddag med syrran och hennes kille i deras nya lägenhet, kollade på På spåret och tog det lugnt. Idag blir det andra bullar. Ut och göra stan med Mårtens Stockholmvänner, och jag kanske har tid att träffa Emma. Hoppas hoppas. 
 
Love
 

Glad tjej i vinterland

Anna
 
 
Guud vad jag inser att jag saknat vintern nu. Det är så fint, friskt och fantastiskt vackert överallt. Luleå är snöklätt och krispisgt, precis som jag kommer ihåg det från jag var liten. På med täckbrallorna, mössan och vantarna och ut i snön och pulsa. Till och med åka buss är fint här, haha. Ja, som ni hör så trivs jag. Imorgon ska vi upp innan skolan och klämma på skelett - Sara, Sofia, Cecilia och jag. Lika bra att bli bra på det här med anatomi ju (!)
 
Love

You deserve the best

Anna
 
Du har en kropp och den är din. Bara din. Pressa den hårt, håll den stark och var stolt. Låt den bära dig mot dina mål, tillsammans ska inget kunna trycka er ner. Och om ni trillar ändå så kan ni resa er tillsammans, starkare inför nästa utmaning. Behandla den som det dyrbaraste du har. Ge den föda som kan bygga den, utsatt den för tungt arbete coh känn hur du växer till en stabil och trygg person. För det finns ingen anledning att lämna det enda du har, som verkligen är ditt, till ödet.
 

För mig betyder CrossFitt hälsa. Det är en träningsform som får mig att bli starkare och mer självsäker. Varje dag i boxen testar jag nya utmaningar vilket gör att jag utvecklas som atlet och människa. I boxen omger jag mig med människor som tror på mig, som peppar och hjälper mig komma ytterligare ett steg framåt Jag utsätter mig själv för situationer som tvingar mig att ta mig utanför mig säkerthetsbubbla och försöka, testa saker jag aldrig gjort och inte tror jag ska klara. Men när jag gör dem och lyckas så växer jag lite till. Det är välmående för mig.
 
Ta hand om dig du också.
 
/Femi-Anna

Lite vardagspepp!

Anna
 
 
Puss

Happy Sunday

Anna
 
 
There's nothing better than a good coffee an early Sunday morning.
Have great day!
Puss
 

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0