Karusell tjejer.


Idag har vi varit pa Walibi World och akt massor med bergodahlbanor. Som ett barn pa nytt blir man. Vi hittade nagra getter och lamor som vi blev kompisar med. Malin hade stannat dar hela dagen om hon hade fatt.

Sweet/Jenny

Mys bland tulpaner och kanaler i Amsterdam.


En snabb update. Vi har det bara fint har. Irrade bort oss och kopte en karta for att hitta hem forsta dagen. Nu hittar vi lite battre men behover fortfarande hjalp av kartan. Idag har vi bara hangt i en sjukt stor park och badat. Gick igenom den grymmaste skogen pa vag hem.

Sweet/Jenny

 

Yra!

 

Hallå gott folk!

Jag befinner mig i Umeå, platsen där solen alltid lyser! Här är folk glada och det är frid och fröjd, jag gillar Umeå! Har vart här en hel vecka och hunnit med massa skoj, hängt runt på iksu, sprungit runt i skogen, bouldra, bada, njutit...gör fortfarande ;)Brännbollsyran är i full gång, vilket betyder att det är liv och rörelse ute på ängarna, plus att det är födelsedags kalas idag..hipp hipp hurra vilken helg!


Helgens låt : Give Me Everything... 

Grattis Stina Ekberg på din 25 års dag :)TUMMEN UPP må som en tupp!

 

 


Emilia och Sofie
// Emilia puss o hej!

Super bike.

Den här fina gamla cykeln har jag fått av min Morfar. Den är såå grym att cykla med. Ska pimpa upp den i sommar så den inte rostar sönder.
Nu packar jag väskan och hoppas att askmolnen blåser bort för på fredag åker jag och Malin till Amsterdam.
Sweet/Jenny

Söndagsmiddag.

Jag och Malin har bjudit våra mammor och min bror på en tidig morsdag middag eftersom vi båda kommer vara borta nästa söndag. Det blev en fin efterätt oxå.
Blåbärsglass med bär och choklad.
God natt/Jenny

GULD.

Idag var jag lagomt trött efter ett tolv timmars skift på jobbet. Precis innan jag skulle ringa och beställa hämtmat ringer Galla och säger att middan är klar om en timme. Så sjukt fint att bli bjuden på middag när man själv inte alls har ork till det. Vilka vänner jag har. Det blev ingen dålig måltid grabbarna bjöd på heller.
Imorgon ska jag ta min efterlängtade och välförtjänta sovmorgon. De e nice!
Sweet/Jenny

Dagny och Rina på kvällsmission.

She made it up there.
har du oxå barnasinnet kvar?
Det har vi!
Fint fredagsmys/Lycky Femi Ladys

Earn your turns.

Vi fick en sjukt fin lördag i NordNorge. Ut på tur aldrig SUR!!!
Splitboarding is the answer. Sjukt jobbigt men ju högre man kommer desto finare utsikt och längre åk ner.
Topp skutt, så grymt att äntligen vara uppe. We made it!
Förste man på väg ner. Ser ni honom?
Swosch så var men nere igen.
Melkefjäll, until we meet again..!
Sweet/Jenny

Slaskplask.Riksgränsen har visat sig från sin bästaste sida. Vi har haft två sjukt grymma dagar med slask shredd.
Avslutade med en Norgesväng på torsdag och idag blev det både Nordals och Norgesvängen. Puder i all ära. Men slask är sjukt kul. Har blivit hopp på berg, hopp från tågtunnel både med och utan bräda, glass och massor av SOL.

En glad Johanna efter att hon avslutade med ett fint drop i Norgesvängen.

Imorgon ska vi ut på nya äventyr.

Over and out/Jenny

slutt trudilutt

Nu var det slut på det roliga, har haft stört fina dagar på brädan i björkis och gränsen, riktigt slask före nu på slutet..GÖTT! skulle hängt med till gränsen idag för ytterligare slaskåkning och en tur dag i morgon MEN jag fick lite ont i halsen idag så jag vart sjukt opeppt. Planen var väl att åka hem på söndag men så opeppt som jag var så var de typ omöjligt, så jag kasta mig på tåget hem till Gällivare, rätt fint att komma hem efter dryga 3 månader uppe i fjällen! Nu har jag semester i ca 3 veckor sen ska jag tillbaka till fjällen men denna gång blir jag bosatt i Abisko för att jobba, det ser jag fram emot! Men innan dessa ska jag hinna med lite roadtrip, yeah!

JAG måste gå på coop i morn, fatta kul med så mycket mat på en och samma gång, frukt, nötter...åh tänk en stor påse med naturgodis..magiskt gott!

Har inga bilder på den här datorn..men ska fixa fram lite shysst pix i ett senare inlägg!

Men dudes ha de så kul ute i solen de kommande dagarna!

Ninja kick
// Emilia

Klänningspremiär.

Idag har det varit varmt och fint här i Gälka town. Jag har varit på princess kalas hos min kusins flicka Elsa som fyller fyra, så det var bara att ta på sig klänningen.
Men nu ska jag åka upp till Björkliden och leta mer snö, säsongen är inte över än.
Hörs snart/Jenny

Nostalgitripp.Idag har jag och Malin varit på en promenad genom Kullens skogar. Vi har bott grannar där genom hela skoltiden. Så det kröp fram massor med gamla minnen.
Vi såg den här fina grodan som påminnde oss om våra grodsammlingar vi hade varje sommar. Spanade in en ekorre som hoppade mellan träden och kom inte ända fram till backhoppan för vårfloden som korsade vägen.

Sweet/Jenny

LUCKY FEMI LADY.

Hela förra veckan spenderade jag Björkliden och Riksgränsen. Det är som time error när man är där. Sjuk fint.
Det blev en tur på längdskidorna med Emilia, pulkrace ner från hotellet, bastubad, massa shred på brädan oxå har vi grillat några dagar. Bara myst runt helt enkelt.
Emilia är grym på längd. Lina grillar marshmallows. Mys utamför raw.
Pelikanflyget i Gränsen.
Fin söndag i Gränsen.
Kafferast på pelikanhyllan efter en grymt fin dag.
Peace/Jenny

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0