Visdomsord från söder :)

Anna
 
 
Okej, här kommer lite visdomsord från mig. Anna, tjejen som tror hon kan göra allt, utan mer tid och pengar, det finns inga begränsningar eller hinder. Vill man så kan man. Hon som sätter högst krav i hela världen på sig själv och alltid vill prestera bäst, helst bättre än möjligt.
 
Riktigt så fuknar inte livet. 
 
Man är bara människa, har bara två armar och kan inte köra järnet utan minst sju timmars sömn. Ett dygn är alltid 24 timmar och en hjärna kan inte vara aktiv och på topp hela tiden. Det är omöjligt.
 
Så, jag har tänkt om.
 
Det viktigaste är att allt man gör känns rätt. Lägg din tid på de saker du vet får dig att må bra, behöver du kämpa extra hårt ibland så ska det vara för att nå högre längre fram. Slit inte om du inte ser någon mening med det. Prioritera din tid. Den är värd så mycket. Och glöm inte att leva ditt som du vill. Gör inget som någon annan tycker att du ska göra bara för att. Känn efter i hjärtat. Och följ det. 
 
Livet består av olika val, stora som små, och vilken väg du väljer att ta kommer att påverka din framtid. Så se till att välja en. Stå och stampa mellan två ger dig inget. Då fastnar du i ett dike och där kan du stå och undra. Ta chansen. Ibland kanske det inte är rätt men då är det bara att göra om och försöka igen. 
 
 
Den som tar risker kan vinna, och förlorar man så har man i alla fall blivit klokare. Vilket är en vinst i sig. Så tro på dig själv. Våga satsa och lyssna på ditt hjärta. 
 
I stället för att jämt känna sig otillräcklig...
 
så ska du vara glad och lycklig...
Bra va?
 
Peace out <3 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0