tjobre

Anna


Ost och vin-kväll med hela sjukgymnastprogrammet. Jag gjorde masken och var glad. Blå ben dagen efter men vad gör väl det. Vi hade ju kul!

O Uppsala rullar tåget som vanligt. Lite uttråkad faktiskt. Skolan ganska seg och varken snö eller vågor att leka med. Om de ändå kunde sopa gatorna så det inte var livsfarligt att köra longboard.. suck. Letar febrilt efter en lucka i schemat som tillåter en resa. April kan funka. Ska vi ses i Gränsen då? :-)Måste ååååååka brääääda nuuuuu ♥

Love

CHAMONIX

JOSSAN
 
Tjabba Tjena! Hur är läget alla coola brudar där ute? Jag har det svin bra, sitter på ett lugnt afterskii med en kall öl i handen! Hur har ni det? Var är ni i världen? Fotobomb kommer snart!
 
 
 

ÄNTLIGEN!

JOSSAN

Heeeej hallåååå! Det var inte igår, jag ber så mycket om ursäkt. Men jag lever! Jag lever livet! Just nu är jag i Frankrike i Chamonix, köpte precis ett begagnat lift kort från nån snubbe och snön dumpar ner så imorgon blir en sjuk dag! 

Hur är allt med er? Tjejer ni måste komma till Chamonix!!! 

När vi snackade senast var jag i New Zealand tror jag. Alltså vilket land, helt magiskt! Vi bodde i vår bil de sista 4 månaderna och parkerade på stränder med stranden som vår trädgård. Kan det bli bättre? Stannade i Raglan i 2 månader och hade den bästa surfen jag någonsin haft! Ni måste åka till new zealand! Synd att det är på andra sidan jorden bara. 

För två veckor sen flög vi hem, jag till Sverige och Tristan till Wales. Hade bokat en biljett var till Munich den första feb för att dra till mayrhofen men vi total ändrade oss och hamnade i chammo! Inte fel! Istället för att stanna två veckor i gråa sverige så stack jag till Wales för att surfa första gången i UK! Kallt som Sören men wow så grymt! 

Nu är vi vrålhungriga så ska dra hem laga as feta hamburgare! Hoppas jag får se era fina ansikten här i Chamonix snart! 

Ha det bäst! 

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0