Dynamit Harry.

Jenny

Idag har vi haft en utbildning på jobbet ang sprängämnen som inte detonerats. Kanske skulle bli sprängare eller laddare som det heter på heltid. Galet spännande och stå där gömd under truckflaket och trycka av laddningen!
Dynamit Dagny kan jag bli. Hehe..
Älskar mitt jobb lite extra mycket idag!
Puss

Jenny! Kolla vad jag hitta på ebay!

Anna
 
Jag köpte två :)
Annars är Luleå vaaaarmt och blåsigt. Känns lite som Halmstadväder all over again. Tur man ska upp på fjället snart. Bara en vecka kvar. Sen ses vi på BBO! Chillar runt i fina Femi tishan jag fick av Jenny så länge hehe..
 
Love

NEW ZEALAND!

Ohoy!
 
Nu är jag framme i Wanaka som ligger 1 timme från Queenstown och OJ vilket ställe. Jag är så rätt! Här finns allt jag önskar mig, massa underbara backar att skatea, massa backar och berg man kan mountainbikea, stora perfekta sköar att wakea och framförallt grymma berg för att snart pumpa puder!!!!
 
JAG ÄR SÅ STOOKED AV ATT VARA HÄR!
 
Bor i ett stort hus med sköna människor och har massa plats så om någon är sugen på New Zealand så är ni MER än välkomna!!!
 
Jag har inte riktigt lärt mig byn och har inte riktigt pengarna till att göra så coola saker än, men ska prov jobba på ett ställe på tisdag så snart kan man starta ett riktigt liv här. Bräda, cykel, longboard och wakeboard är inköpt så det är bara att tuta och köra!
 
Jag hör av mig!
 
High5 / Jowsie

Stora Sjöfallet.

Jenny

Blev en bildande tur på fjället idag. Soligt och fint, lite blåsigt på toppen. Vi fick allt mellan puder och skare.. Blev en sjutimmars tur så nu är man lagomt mör..
Splitboarding is the answer!
Tack o gonatt!

Laddar..

Jenny

Sitter bak i bilen och laddar med smoothi vi är på väg till Stora Sjöfallet för en splitboard tur. Jag är pepp har bara varit på Lodgen där innan.
Finns såå många platser att utforska. Ler stort.
Ha en bra dag hörni!
Puss!

CAIRNS

Hola!

Herrrreegudars vad tiden springer förbi! Min resa i oz börjar nå sitt slut (kommer nog tillbaka igen snart dock). Jag drar nz och pojken om 2 dagar, känns inte verkligt än. Men oj va gött det ska bli med snö och lite närkontakt!

Jag och päronen har haft det hur bra som helst. Har lyckats pricka av hela östkusten på 3 veckor! Efter byron drog vi till Gold Coast och Surfers Paradise. Där regnade det hela vistelsen men det var ett fett ställe!

Sen stack vi till whitsundays och seglade i 3 dagar. Det var lätt topp 3 bästa jag gjort i hela mitt liv. Rekommenderar VARMT isailwhitsundays.com och framförallt båten BLIZZARD som vi seglade med. Kapten Dave och Tukka Dave var de skönaste personerna jag träffat på länge!

Var svårt att säga hej då men nattbussen blev det till Cairns. Så här är jag nu. Igår ute på stora barriär revet och snorklade, JAG klara de! Trodde jag skulle fega och tänka på hajar men det gick bra!

Nu ligger jag och lapar sol på stranden, sista dagen! Usch vilken konstig känsla!

Australien har varit helt sjukt bra- nu mot nya äventyr och platser i världen!

Juste, jag kan inte kommentera på era andra inlägg från min mobil, jätte konstigt! Men jag läser och kommenterar i huvudet, hehe!

Ha de fint!

Happy Friday!

Jenny
Jag leker med traktorn i sandlådan.. De e najs! Hoppas ni har finaste helgen!
Puss

Rhythm Pimpel Open.

Jenny

Årets Rhythm Pimpel Open gick av stapeln i söndags. Peppade pimplare försökte med allt, olika ryck tekniker, kikpimpling, diverse olika fiskedrag, olika färger på masken, you name it. Men inte ett napp. Iaf inte på fiskfronten..
Det serverades hot chilli och Lemmel Kaffe. Kärran hade tat på sig finaste inlandskavajen. Johan Airijoki stod för musiken och mysfaktorn var hög.
Tea hade tagit med pappsens gamla retro pimpelväska, utan lycka. Hon och Anna höll ändå skenet uppe.
Helgen sprang fort förbi och nu känns stugan galet tom.
Vi må ju ses oftare!
Puss

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0