En magisk helg i Stockholm med Gälka cruet.

Stevens 30 års janne hade inte kunnat bli bättre. Stämningen var på topp från början till slut.
Eget husband är så Väärt.
Flaket fick lära ut konsten om hur man stretchar levern.
På lördag drog vi till Hammarby backen och hejade på Apan och Tegis som tävlade i highest air.
Det eldades stolar och gammla golvplank.
Fin fina dagar har vi haft.
Nu är jag tillbaka i verkligeheten och måste dra till jobbet.
Sweet/Jenny

Vill ha.

*
Idag har jag träffat mosters finaste små valpar. 6 stycken huskys. De är bara för söta, fyra av dem har blå ögon. Kattla charmade mig direkt och jag vill ta hem henne nu. Men det är ju inte bara att skaffa en hund för att de är söta. Man ska ha tid och uppfostra den lilla och kanske inte planera att dra utomlands ca 1-2 månader om året. Då måste man ha någon som ställer upp till 100 procent osv. Sen skulle hon nog bli tokig i min lilla lägga. Men det är aldrig fel att önska. Vil ha, vill ha, vill ha.
*
Nu ska jag packa väskan för imogon bär det av mot Umeå för att sedan rulla vidare mot Stekholm på torsdag. På fredag är det nämligen 30 års galej för Steven.
I natt drömmer jag om att få en liten valp som heter Kattla.
Sweet/ Jenny

HALV PEPP.

Idag drog vi lite halvpeppade upp på Dundret. Solen lyste så fint på morgonen. Men det kom ett stort moln och gömde den. Lite flatljus oxå började det snöa och blåsa småspik. Vi höll oss till nedre delen efter några åk från toppen. Snöade massor. Vi körde pipen och ski kross banan. Hur kul som helst. Slutade med att vi båda var super peppade och inte ville åka hem.
Imorgon blir det favorit i repris och vi hoppas på lite fint puder.
Sweet/ Jenny och Emilia

Puh.

I helgen har vi röjt och städat ur min mormors gamla hus. Hon har flyttat till hem. Som de flesta äldre människor har även hon samlat på sig en hel del. Trots att hon bara bott där i drygt 10 år. Hittade massvis med roliga och mindre roliga saker. Bland annat dessa retro hörselkåpor. Hoppas verkligen man inte blir en sån som sammlar allt skrot man kan tänka sig. Har dock annlag för det. Blev lite ledsen i ögat när vi äntligen var klar med storstädningen och låste dörren. Men det känns skönt att det är över nu.
Nu är det läggdax, imorgon kommer min bästaste kusin Andreas på frukost.
Sweet dreams /Jenny

Kort Sur.

Idag bestämde jag äntligen vilken färg jag skulle ha på mitt vardagsrumsbord. Drog och köpte färg, hoppade i målarkläderna och började slipa. När jag öppnar målarfärgen ser den lite för blå ut. men jag tänker att jag måste prova en liten bit på bordet. Jag fick ljusblå istället för turkos. Sur som en citron blev jag.
Åkte hem och tog en kvälls promenad med Malin och Leon. Vi såg ett helt magiskt norrsken. Det är sån färg jag vill ha på bordet. ler. Man blir alltid fascinerad när man ser norrsken. Nu är jag på glatt humör igen.
Bättre kort sur än lång sur.
Imorgon är det ny dag nya tag.
Sweet dreams/Jenny

Sightseeing på jobbet.

Idag var det minst lika blåsigt som igår oxå blev det dimmigt så vi skippade Dundret och drog ut till Aitik för en liten gruvtur. Truckverkstan var full med truckar som det ska bytas motorer och däck på bland annat.Det är en sån här jag kör när jag arbetar.Calle testar förarplatsen och tycker det verkar som att man har dålig sikt. Helt rätt.Det var några trappsteg för att komma upp och ner.

Nu ska vi snart på middag hos faster/moster Lotta.

Super sweet /Jenny

Fem hawaii toast.

Det sammanfattar veckan bra.

Har varit i Haparanda på Ap-träff med jobbet.
Sjukt fint, har hängt massor på spat, bastat, badat bubbel pool, isvak och badtunna, gjort snöänglar och haft snöbollskrig. Har ätit både sjukt god mat och mindre bra mat. Shoppat loss på ikea, sprungit med snöskor och haft spark race. Varit på studiebesök i ett smältverk i Tornio. Drukit några bastu öl och vin till maten så man är väl inte riktigt så utvilad som man borde efter en spa resa. Men det har varit kanon kul som Björkis skulle sagt. Fem toast av fem möjliga. el. Var det åtta av fem möjliga?

Det är skönt att vara hemma igen.
Idag blev det en blåsig heldag på Dundret med min kusiner och Sanna som är här över sportlovet.
Alla testade snowboard och det gick mycket bättre än förväntat.
Dubbelt så roligt alltså.Här visar Björn sina skills.Vi träffade Cribbler som försökte lära sin kusin att åka. Det ska börjas i tid.Calle ger dagen fem toast.

Sweet/Jenny

Sälen!

Hallå chickas & chickos!

Just nu hänger jag i Sälen för att valla lite skidor inför Vasaloppet, stämningen är på topp i och utanför vallaboden. Vi hinner även glidit runt på skidorna i solen, helt sjukt härligt! otur att jag glömde få med mig brädan bara, det hade vart shysst att bränna av några puderåk i solen..men men nu får jag hålla mig till längdskidorna :)

Ikväll blir det Björn Rosenström uppe på lindvallen, sköjj! Har tyvärr inga bilder att bjuda på men när jag kommer tillbaka till lapplandet så ska jag slänga upp lite pix från min lilla tripp!


Smile / Emilia :)

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0