Gla Påsk!!

Anna och Jenny
Påsk i Gällivare. Påsk Grunge cupen, Rhythm Pimpel Open. Så mycket kärlek.
Hoppas ni har en grym påsk, vi vrider tillbaka klockan så det blir långfredag igen. Ler stort.
Tiden är för kort.
Påskpussar till alla er!

Roadtrippin

Hey hallo! Förlåt för sjukt dålig uppdatering! Jag har inget internet för tillfället så därför jag inte kan skriva!

Men jag är i alla fall på mitten av östkusten, för tillfället Yamba, as sweet camping ställe. Massa goa långa vägar för longboard och massa sköna människor!

Imorgon drar vi till Nimbin för att stanna över natten och sen blir det BYRON! Äntligen!

Försöker göra en uppdatering därifrån! Hoppas allt är gödde!

Hörs! / jowsie

Gällivare ska få finbesök

Anna
 
 
#femipleasure #bike #love #giraffen #t-shirt
 
Påsken kommer. Jag och min goda vän Tea ska upp och våldgästa Jenny i Gällivare. Ska bli så kul! Åka lite bräda med damerna och få uppleva gamla barndomsminnen i Dundret. Undrar om man kommer ihåg något (?) hur som helst, ska bli väldigt kul att få se hur Jenny har det. Är på tiden att jag besöker Femi Sweden-kontorets hemstad. Yeah!
 
Pöss på er

LIFE

Anna
 
Live your life in colurs!
 
 
Ibland måste man fundera över livet. Även om det kan vara tufft ibland. Stanna upp och analysera sig själv. Titta djupt under ytan och desikera.
 
Hittade en blogg. Med skönt flow. Han kunde verkligen få ner sina tankar till bra meningar. Det imponerar mig. Man kan inte vinna VM i att uttrycka sig. Men han kanske skulle kunna det.
 
Det är inga obehagliga tankar. Bara understundom förvirrande. Men det är tankar ifrån ett liv som går vidare. Och det är tankar som sammanfattar. Någon gång måste man summera sig själv. Någon gång måste man inventera sin själ och sitt jag. Någon gång måste man titta ned och se hur långt linan är löpt. Någon gång måste man lyfta på skalet och se hur kablarna är dragna.

Ni hittar hela inlägget här
 
Uräskta att jag lät depp just nu, det är jag inte. Men det var väl valda ord som jag ville dela med mig av.
Puss på er!

Photos

Lite gott å blandat

Sydney, home sweet home!

Hooooola! Sorry för den fruktansvärt dåliga uppdateringen, men jag har faktiskt inte haft internet på 2 veckor!

Just nu sitter jag på nattbussen till Sydney, där jag ska möta upp lite polare och sen möta upp mina päron och göra östkusten. Riktigt gött ska de bli! Gaaah jag äter vindruvor och det gör så att mina hörlurar trillar ut hela tiden, ILANDSPROBLEM!

Har levt som en uteliggare de senaste veckorna så de ska bli så skönt att bli litttte bortskämd!

Tristan ringde innan och berättade att han köpt snowboard och ALL utrustning därtill för en billig peng så nu vill jag ha snö snö snö! Är så avis på er Jenny och Johanna!!!! Får nöja mig med skate, för surf vågar jag mig fasen inte på så mycket. Så mycket haj alarm så jag står hellre över!

Nu mår jag lite illa så kan inte skriva mer men ska försöka ger er updates oftare!

Träna åt mig med Anna, hade jag behövt! Kram på er alla!

I am a beast

Anna
 
Crossfit Open är i full rullning. Pass ett coh två avklarade. Här är lite bilder från andra som jag körde i torsdags. Det var tungt. Jag ska göra det igen imorgon igen. Önska mig lycka till.
 
 
Läs mer på Crossfit Holistic
 
Med ni andra ägnar er åt snowboard, surf och skejt så får jag utlopp i boxen! Tjo bre!

Squamish - Chiefen

Jenny

Check! Helt skakis på vägen ner. Känns idag men såååå värt det! Utsikten, kännslan, allt..
Piiiis!

Sjuk husmus

Anna
 
Gaaaaah. Jag hatar att vara sjuk. Kan inte träna. Kroppen värker och huvudet bankar. Motivationen för plugg är i botten. Sämst. Därför hänger jag mycket i köket i stället. Igår gjorde jag hemmagjord pesto. Asgott. Här är receptet:
 

PESTO
pinjenötter och solrosfrön 50/50
vitlök
olivolja
färsk basilika
salt och peppar

Mixa ihop allt! Jag började med vitlök, nötter, frön och basilika och hällde sedan på olivolja till den fått konsistens. Salta och peppra efter smak. Pesto är en perfekt side order till sallad, grillat eller i för att smaksätta pasta (för er som käkar det).

 
Fick däremot ta en sneaky peak på nästa års Femikläder.. mmm.. and it looks good. Det gjorde mig på lite bättre humör. Ha det gött allesammans!

 

Mera Kanada.

Jenny
Här har ni några fler bilder. Lånade en valp och körde hundtricket oxå.

Kanada.

Jenny

Ledsen att jag försvunnit till Kanada landet utan att dela med mig av alla äventyrligheter! Här har ni iaf några mob bilder från resan.
Har hunnit åka massa bräda i puder och på mindre mjuk snö. Surfat på Vancouver Island, shoppa i Vancouver. Gällivare tog över Revelstoke i februari. Tror vi var närmare 20 Gällivare bor där. Och Kiruna tog samtidigt över Golden. Mötte Kiruna i Rodgers Pass när vi var på lavinkurs.
Ja lavinkurs. Så sjukt bra att ha i ryggsäcken när man ska ut och tura. 2 och en halv dag utbildning i klassrum och på berget. Värt varenda dollar. Man kan träna själv oxå. Och det ska jag fortsätta göra så att jag om olyckan är framme kan vara snabbare på att rädda mina vänner. För det är en fråga om sekunder!
Nu hänger jag hos Jana och Johan i Squamish dem jobbar idag och jag har hikat Chiefen.
Tiden har sprungit förbi och på fredag måste jag tillbaka till verkligheten. Det bästa med det är att säsongen är lång hemma och den verkar dessutom vara sjukt bra! Så Anna hur ser vecka 13 eller 15 ut för dig? Jag är ledig då!
Fred och kärlek!

Bad Gastein levererar

Johanna
 
Hej vad det gick igår! Som väntat höll jag på att hamna någon helt annan stanns, hoppade ut på Salzburgs perong i sockar. Kom till slut fram som tur var & det blev en hejdundrande eftermiddag med afterski.
 
07.30 väckte Rasmus mig & sen dess har det vart en magisk dag med fanstastiskt sällskap,
lite pow pow & strålande sol!
 

 
Nu är det dags att hoppa i badkläderna! Varma källan & spökrunda är nästa äventyr!
 
Peace// Johanna
 
 

FUTURE MUSIC FESTIVAL

Sjukt sweet festival igår. Fun, Hardwell, Steve Aoki, Avicii, Prodgidy och massa mer som jag inte kommer på nu. Idag mår man som man förtjänar!

Inte många knop idag, ligger fortfarande i sängen, klockan är 16.00.... Var en runda på stranden i morse men det var lite för jobbigt för min bakfylla så sängen passade bättre! Snart ska jag dock hoppa upp och ta tåget till city för att kolla på VANS competition och wakeboard finalerna. Kan nog bli rätt fett!

Vi höres! / Trött Jowsie

Bild från igår när vi smugglade in alkohol på festivalen. Mwha!

Åka tåg

Johanna

Såhär tidigt har man inte vart vaken på ett bra tag minsann! Så vackert när solen precis går upp mot bergstopparna & det är frost på backen!

Jag är sämst på att åka tåg faktiskt, egentligen allt som har med tid & planering & göra. Väntar med spänning på om jag klarar tågbytet utan att vimsa bort mig & vad B G har att erbjuda en dag som denna!

Peace// Johanna

Äventyr!

Johanna

Oh jisses vad trött jag är! Kom nyss hem från jobbet & om två timmar är det dags att skutta upp för att springa till tåget med destination Bad Gastein med Mallanbrallan för några dagar!
Bilden är från ett litet tag sen när det kom ett magiskt dump här i Anton :)

Sjukt pepp!

Peace// Johanna

Marocco med två år sedan

Anna
 
En film jag gjorde när jag och Ebba var i Marocco och hälsa på några vänner som var surfinstruktörer på La Point surfcamp. En lite hepp hepp pepp pepp-film till er som behöver det så här i mars. Guud vad jag saknar sol och värme. Och surf. Och Mårten. Tänk om man kunde få allt ihop på samma gång inom en snar framtid. Då hade jag varit glad.
 

En resa med en vän from Anna Holmquist on Vimeo.

Josefin. Jag hade älskat att se NZ med dig. Kanske jag kan läsa en termin sjukgymnastik där? :)

Love på er alla sprattelgladingar

Kärleksfilm maraton och tårar i floder

Idag vaknade vi upp tidigt och vi drog ut på en långpromenad längs stranden innan den värsta värmen kom. Idag var jag och alla brudarna i lägenheten lediga tillsammans men ingen orkar vara ute mitt på dagen så vi bestämde oss för att handla massa gottgott och kolla på kärleksfilmer istället.. Det blev The Last Song och Dear John. Vi sitter alla 5 och gråter i floder och proppar i oss choklad, så jäkla gött!

Snart är klockan 16.00 så då börjar värmen avta och vi ska ta vårt pick och pack och dra till en park för att grilla.

Hade velat göra så mycket mer än vad jag gör här i Melbourne, tex kitea eller SUP boarda men pank som man är får man endast kolla på de snygga killarna som gör det.. Inte fel det heller hehe.

Anna kom hälsa på i New Zealand? Jag är nog där ett tag så bara kom så fixar jag boende och allt du behöver! Alla är välkomna woohoo!

Mitt visa blev godkänt idag så nu känns det ännu mer på riktigt, ska nog gå in och prova min jacka igen för att få känslan av att åka ;)

Nu ska vi se sista biten av filmen och gråta lite mer! Skriver mer sen!

Här har ni en liten bild på min Tristan! Han är fin han!

Ha det fint/ Jowsie

Cravings för surf

Anna
 
Jossan saknar snön och jag sol och surf. Hade varit så nice att åka till Marocco, Mexico, Portugal eller ja where ever och så skvalpa runt lite på en bräda. Guuud, det hade jag gillat (hint hint till Mårten) hehe. Nä, men helt ärligt. Livet i norra Sverige är bra, men det är inget jämfört med Alperna eller Nya Zeeland. Jag är avis Josasn. I och för sig har jag snö men åker inte bräda för det. Borde kanske ändra på det. Måttsund ligger en halvtimme bort, där finns tre backar och en liten park. Borde pallra mig dit. Eller så väntar jag till Jenny är hemma så jag kan besöka Dundret med henne ;)
 
Slänger in ett sent nyårslöfte, att jag ska surfa innan 2013 är slut. Punkt!
 
Tjo bre!

CRAVINGS FÖR SNÖ

Hoolabadoola! Ligger i sängen och kollar The Art Of Flight, vilket är typ världens bästa snowboard film. Konstig känsla att kolla på snowboardfilmer när man ligger svettas på rummet och utanför är det strålande sol och strand väder. Jag saknar snön så att det gör ont i mig. Men om 5 veckor är jag i New Zealand där snön och min boy väntar på mig. Jag kommer dit ca 1-2 månader innan första snön faller men Tristan har berättat att dom wakear, mountingbikear och klättrar varje dag så jag är så STOKED!

Här i St Kilda sker inte många knop. Har precis njutit av en behövd helg men den gick alldeles för fort, så nu börjar jobbveckan igen. BLÖÖ! Varför kan man inte bara chilla??!?! Som "tur" har jag fått några riktigt infekterade myggbett på benet som gör att det gör ont i muskeln när jag går så jag ska till doktorn idag istället=ledig från jobbet wihooooo!

Igår lyckades jag få biljetter till Future Festival på söndag! SÅ JÄKLA KUL! Artister som FUN, the prodgidy, Avicii och massa fler!

Nu ska jag snart börja röra mig till snälla farbror doktor, hoppas fasen det är något fel med benet, för 70 dollar kostar besöket, det är ju en tredjedel av min biljett till new zealand för tusan!

Och juuuste! Tristan ringde precis och berättade han har köpt en snowboard och all utrustning till mig, WOOHO! Cant wait!

Stay safe! / jowsie

Femi Pleasure Sweden

En blogg om surf, snowboard, skejt, kläder, kärlek, träning och livet. Av tjejer till tjejer.

RSS 2.0